Welkom,
Ton Peters

Ton Peters heeft ruim 20 jaar een eigen praktijk in Zelfrealisatie. Zijn invoelend vermogen mag iedereen die op gesprek komt helderheid en doorgang geven. Hij reflecteert op jouw essentie en maakt schifting tussen doorgang en stagnatie. De totale aanpak mag jouw huidige zoek- en vindtocht bemoedigen, het mag troost geven bij verlies en je laten aansterken als je de weg niet weet. Het wil erkenning geven omdat ook jouw vragen antwoorden in Liefde kennen.

Het invoelende vermogen van Ton Peters is al op jonge leeftijd in ontwikkeling gekomen. Het werkelijk beroepsmatig inzetten van deze heldere talenten passeerde rond zijn vijfendertigste. Hij volgde meerdere beroepsopleidingen waaronder paranormale geneeswijze, hypno- en regressietherapie. Nu hij ruim in de vijftig is ervaart hij deze talenten alsof hij nooit anders heeft gedaan. Het beroep als spiritueel reflectietherapeut en zijn eigen zoek- en vindtocht zijn onderdeel van zijn Spiritueel pad. Het boek Een Cursus In Wonderen heeft daarin een centrale spil, maar ook de gewone dagelijkse ontmoetingen polijsten zijn huidige doen en kunnen.

Zijn invoelende vermogens kun je paranormaal, spiritueel en helder noemen. Toch is dit vermogen niet anders als met een muziektalent, iedereen heeft het bij geboorte minstens een klein beetje in aanleg. Echter wanneer je het talent cultiveert en er werkelijk plezier in en aanleg voor hebt, dan wordt het sterker en krachtig. Van Ton Peters kun je zeggen dat hij rijk gezegend is met heldere talenten en intussen met verve het Zijn weet uit te dragen.

Enthousiast als hij is om processen de juiste woorden te geven, heeft hem twee geslaagde Tarotboeken doen schrijven. De Tarotset en het los verkrijgbare Tarotboek zijn krachtige mediums, ze hebben de vele praktijkvoorbeelden getransformeerd tot twee handzame zelfhulpboeken. Geniet vandaag mee van de Tarotset (boek plus 80 kaarten) of het los verkrijgbare Tarotboek. Beiden om je te bemoedigen en een ruimer zichtveld te geven. Te bestellen bij de reguliere boekhandel of via Bol.com, zie Boeken en Tarot.