Master Reflections

Een dag per maand werkt Ivo Valkenburg samen met Ton Peters in Almere om in alle rust stil te staan bij wat voor jou van essentieel belang is. We staan tijdens een gesprek van 1,5 tot 2 uur open voor alle thema's in je leven. Alles is bespreekbaar. Samen vormen Ton en Ivo een spiegel voor jezelf om diep in te kunnen doorkijken. Ze toetsen jouw ideeën en gedachtes als twee advocaten van het hart. Het is voor velen verrassend te ervaren hoe je in zo'n korte tijd tot de kern van je leven komt. Veel besproken onderwerpen zijn onder meer:

  • het verkrijgen van inzicht, inspiratie en ontspanning in gebeurtenissen die soms als stressvol worden ervaren zoals werken, wonen, relaties, studie, gezondheid etc.)
  • het waarachtig inhoud geven aan je bedrijf (het opstarten, doorgroeien of verkopen)
  • het ontwikkelen van een toekomstvisie
  • praktische tips om het maximale uit jezelf te halen
  • het doorgroeien in authenticiteit en hoe je op weg kunt gaan naar meer Spirit, om te leven vanuit je Hogere Zelf
  • het (her-)vinden van betekenis in je leven (bijvoorbeeld je werk, je relaties, je vrije tijd)
  • het doorbreken van oude patronen en vaak terugkerende stagnaties definitief doorbreken, zonder angst het nieuwe te omarmen
  • waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar kun je naartoe als je trouw bent aan je hart?
  • hoe leer je onderscheid te maken tussen de informatie vanuit je hoofd en je hart?

Praktische informatie


Reservering voor een afspraak graag via: info@tonpeterspraktijk.nl of 036 521 3402

De kosten van een consult bedragen 250 euro excl. 21% btw.

Praktijkadres: Paletlaan 55, 1339 GA ALMERE-BUITEN

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Hierna wordt een bijdrage van 50% berekend.

Ton Peters voelt jou tijdens het gesprek vanuit helderheid en intuïtie. Hij is daarbij graag ambassadeur van je hart. Soms is dit confronterend, meestal is het om gelijk in door te kunnen ademen of om met beide armen te omhelzen. Jouw hart kent alle sleutels voor jouw situatie. Je bent daarvoor nooit afhankelijk van iets of iemand buiten jezelf. Het fijne tijdens de gesprekken is dat zowel Ton als Ivo ervoor zorgen dat de humor aanwezig blijft. Alleen de lach doet al heel wat problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ivo Valkenburg is een visionair in business die graag zijn innerlijke licht laat schijnen op jouw persoonlijke en zakelijke problemen en uitdagingen. Hij toetst waar nodig om de communicatie tijdens het gesprek helder en doelmatig te houden. Hij bewaakt de kern van de vraagstelling(en) en zorgt ervoor dat de visie niet uit het oog wordt verloren. Indien gewenst maakt hij een verslag van het gesprek.

Je bent van harte welkom!

Ton Peters Agendarezen-cursussen-workshops-2    reizen-cursussen-workshops