Zweden

Alle tijd voor innerlijke Zelfrealisatie

om jeZelf te laten ‘zijn’ zoals Liefde het al weet…

26 juli – 3 augustus 2008

We reizen naar het zuidwest van Zweden om spiritueel eenweek lang na te zomeren in Hjärnarp. Dagelijks starten we met een uitgebreid ochtendprogramma beginnend om 9.15 uur en eindigen met een gezamenlijke Zweedse lunch rond 13.00 uur. Deverdere dag staat open om je eigen proces zelf te continueren door creatief bezig te zijn, te rusten of te gaan mediteren. Natuurlijk kun je er ook op uitgaan en de prachtige omgeving verkennen. Als je vooral lekker wilt luieren; de boerderij ligt verstild...

Het ochtendprogramma staat onder professionele begeleiding van Ton Peters. We gaan ons verdiepen in onsZelf, ons meest waarachtige ‘zijn’. We maken voor deze verdieping gebruik van Tarot, intuïtief schilderen en schrijven, visualisaties en meditaties. Humor is daarbij een onontbeerlijke sleutel. Deze ontdekkingstocht zal je voeren naar een diepere essentie. Deze week zal tal van kostbaarheden voor jou in petto heeft…

Het ochtendprogramma wordt gegeven door Ton Peters. In het dagelijkse leven spiritueel reflectietherapeut. Ton is geïnspireerd door o.a. een Cursus in Wonderen, de I Tjing, het boek ‘de Kracht van het Nu’ en de Tarot en draagt dit gedachtegoed speels in het uitgebreide ochtendprogramma ook uit. Mogelijkheden voor extra privé-sessies enkel na overleg op afspraak, exclusief.

Worden wie je al bent

De locatie van de boerderij is prachtig gelegen in de bossen op de heuvelrug Hallandsasen even ten noorden van Ängelholm. In de omgeving kun je heerlijk dwalen door de uitgestrekte bossen. Met de auto kun je op 10 minuten rijden een duik nemen in het prachtige meer Västersjöh en op ruim 20 minuten zit je op het strand aan de zee. Als je een grotere stad wilt bezoeken dan is het de moeite waard om bijv naar Helsingborg (40 km.) of Malmo (80 km.) te gaan.

De afgelegen boerderij Kullahus (Huis op de heuvel) bestaat uit een aparte woning waar onze gastvrouw en haar gezin verblijft en een verbouwde schuur met 5 eenvoudige kamers (één een-persoons-, twee tweepersoons-, en één drie-persoonskamer).
In het midden van de schuur zit een gemeenschappelijke ruimte, die als een soort huiskamer functioneert. Ook is het mogelijk in overleg een eigen tent op het terrein te zetten of een caravan mee te nemen.
Je belandt in sferen van weleer: een echte poepdoos en een douche die je vooraf zelf met warm water moet vullen. We zijn samen verantwoordelijk voor het netjes houden en opruimen van de ruimtes tijdens ons verblijf. Tevens wordt er gevraagd een paar lichte corveediensten te doen. Onze Nederlandse gastvrouw Saskia van Onck is van afkomst Zweedse. Haar kookkunst is befaamd. We zullen daar zeker op de veranda van genieten. Ze is tijdens deze week degene die je met raad en daad zal bijstaan voor alle vragen die buiten het ochtendprogramma vallen.