Dicht bij

Een prachtig geschreven boekje van Agnes van den Brink over haar relatie met haar dementerende moeder. Mooie woordkeuze en helder geschreven. Ik zet het deze maand in de spotlight, omdat ik van Agnes weet, dat ook zij een fan is van ‘EEN CURSUS IN WONDEREN’. Dus als je benieuwd bent wat het bestuderen van dit boek je door de jaren heen in levenshouding kan opleveren, dan is ‘Dicht bij’ ook om die reden al een aanrader.

Geniet mee hoe Agnes het proces van dementeren ervaart met een luchtige toon en diepgang. Het maakt dat je uit totaal verschillende hoeken naar hetzelfde onderwerp kijkt en er ook van leert. Gelukkig is het verhaal gesausd met voldoende humor en een knipoog, wat het verhaal toegankelijk maakt en je hart open houdt. Een boekje vol liefde, een aanrader voor iedereen die met dementie te maken heeft of er meer van wil weten.

Als je geïnteresseerd bent om dit boekje aan te schaffen (€ 17,50 incl. verzendkosten) dan kun je Agnes van den Brink een mail sturen: info@lumen-lichtopinzicht.nl en komt het helemaal goed. Doen!