9 maart 2023: Een Tarotcursusdag met een gouden randje!

Mocht je begin maart toevallig op Terschelling zijn, of ben je een doorgewinterde eilander, wees welkom op donderdag 9 maart in Hoorn Terschelling. Samen met mijn dierbare holistische collega Elvire Kok verzorgen we in haar praktijk een Tarotcursusdag met een gouden randje. Wees welkom.

We introduceren op speelse wijze de Tarot of Now. Je wordt gelijk meegenomen in het hoe, wat en waarom. Het mag je helder worden hoe Tarot of Now je uitkomst, succes, liefde en rust door een tarotlegging kan geven.

Het wordt vooral een praktische dag, je mag zelf direct met Tarot of Now actief aan de slag gaan. Al doende komt de opbouw en betekenis van de tarot uitgebreid aan de orde en krijg je alle gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie de Tarot of Now tarotset nog niet zelf heeft of een extra set wenst, krijgt kans om het tegen gereduceerd tarief via het cursustarief aan te schaffen. Zie voor alle informatie en hoe aan te melden de website van haar praktijk www.vrijeaarde.nl

Elvire tel. 06- 19600934 verzorgt de aanmeldingen en verstrekt je graag extra informatie over deze dag. Via de email brengen we je op de hoogte van de locatie in Hoorn. De hele dag word je feestelijk gefaciliteerd met koffie, thee, iets lekkers en een eenvoudige lunch. Wees welkom, verwen en/of verlicht jezelf!

Tip: combineer deze dag met vooraf of erna jezelf te verwennen met een heerlijke Reiki sessie op de behandeltafel van Elvire.