Binnenkort: de Tarot of Now!

Het stoplicht staat op groen! Tarot of Now, here we come…

Ik treed er alvast mee naar buiten; de Tarot of Now is in de maak! Afgelopen drie jaar is er intensief gewerkt om een geheel eigentijdse Tarotset te maken waarin alle etniciteiten en genders zich kunnen herkennen. Achter de schermen heeft zich Inmiddels een heel team gevormd om dit megaproject tot een waar succes te maken. Als alles voorspoedig blijft verlopen zal de Tarot of Now het daglicht zien in oktober – november 2021!

In het bedrijfsleven wordt meestal succes geboekt als drie kanjers intensief met elkaar gaan samenwerken. Voor de Tarot of Now zijn dit: Johan van Diermen, Valentine Kreykamp en ondergetekende. We hebben de handen ineen geslagen en zitten regelmatig om de tafel om Tarot of Now groots en waar te maken.

Met trots kan ik alvast zeggen: Nog niet eerder werd er een inclusieve tarotset ontwikkeld waarin eigentijdse kaartafbeeldingen, bemoedigende affirmaties, actuele teksten, speelse oefeningen, een uniek spelbord en Bach-bloesem adviezen, samen worden aangeboden. We gaan ervoor en houden je op de hoogte, wordt vervolgd!