De snelste weg naar werken vanuit het hart

In je (non-duale) hart vind je alle antwoorden die je nodig hebt. Dat geldt voor een geïnspireerd persoonlijk leven, maar ook voor een succesvol professioneel leven. Onder leiding van Ilusch Korpádi en Ton Peters brengt Business Heart© die werelden samen met speciaal ontwikkelde programma’s voor leidinggevenden, ondernemers, teams en organisaties. Altijd geïnspireerd, holistisch en bovenal praktisch. Je kunt kiezen uit in-company trajecten, workshops met open inschrijving of programma’s op maat. We vertellen je er graag meer over.


Business Heart© VISIE

Overgenomen door de waan van de dag verliezen we soms zicht op de weg die we willen bewandelen. In deze workshop van 1,5 dag stoppen we voor een moment van reflectie en zetten we met elkaar jouw bakens voor de komende jaren. Waar wil jij naar toe bewegen, waar is het jou werkelijk om te doen? Niet bedacht met je hoofd maar geïnspireerd vanuit je non-duale hart. Een time-out over innerlijk leiderschap vanuit een holistisch perspectief.

Duur: 2 dagen
Kosten: €890 p.p. (excl. btw)
Maximaal 4 deelnemers
Bekijk de agenda


Business Heart© NEXT

Sta je op een kruispunt? Maak je je zorgen? Heb je last van onrust, een voorgevoel, maar weet je niet goed hoe of wat? Het is tijd voor verandering. Wat als je je laat leiden door wat jouw hart voor jou wenst? In deze workshop onderzoeken we of er bijsturing nodig is binnen je bestaande context of misschien wel een grote omslag. We vullen het verder in met handvatten zodat je je volgende stap kan zetten met meer afstemming en vertrouwen. Heel concreet en tastbaar. Een nieuw begin: voorwaarts met helderheid en frisse moed.

Duur: 1 dag
Kosten: €450 p.p. (excl. btw)
Maximaal 4 deelnemers
Bekijk de agenda


Business Heart© TEAM

Dit programma is ontwikkeld voor goed functionerende teams, bekend met zelfreflectie. Een team dat zichzelf wil blijven verfrissen, verrassen en groeien. Niet omdat er iets niet goed zou gaan maar juist om de goede koers te bekrachtigen. Het geeft je inzicht en groei om vanuit het hart te kijken naar wat dit team bijzonder maakt en waar nog mogelijkheden en ambities zijn om te verhelderen en verbeteren. Wat er voor ieder individueel en als groep nodig is om optimaler samen te werken en de ambities te realiseren.

Duur: 1 dag
Kosten: €1990 per dag voor het hele team(excl. btw)
Maximaal 8 deelnemers
Neem contact op voor meer informatie


Business Heart© EXECUTIVE

Tijdens deze workshop leg je als leidinggevende drie dilemma’s op tafel. Issues die bij jou hoog op de agenda staan, thema’s die je bezighouden en waarin je voelt dat je stagneert. Werk, privé, gezondheid, spiritueel – het maakt niet uit in welke laag het zich afspeelt. Voor de antwoorden kijken we naar de laag daaronder waar alles samenkomt in één veld. We nemen pas afscheid als er op al jouw vragen een licht is gezet vanuit het hart. Drie keer voorwaarts, daar zetten we op in. Opgeruimd huiswaarts, met minder ballast. Je hoeft het niet allemaal zelf te weten of te bedenken.

Duur: 1 dag
Kosten: €1500 p.p. (excl. btw)
1 deelnemer
Neem contact op voor meer informatie


Business Heart© DEEP DIVE

Wat als de grens van het succes van jouw bedrijf samen valt met jouw eigen grenzen? Wat als een succesvolle visie voor je bedrijf alleen werkt als het samenvalt met jouw visie? Wat als er niets buiten jezelf is, er is alleen jij en jouw innerlijke wereld. Vanuit deze aannames nemen we een duik. Een Deep Dive. We laten ego buiten de deur. Het wordt persoonlijk, dat is iets wat zeker is. Een holistisch en praktisch traject. Reken op een heldere koers voor verdere groei voor jou persoonlijk én je bedrijf.

Duur: 2 dagen en een follow-up van 2 halve dagen
Kosten: €3750 p.p. (excl. btw)
1 deelnemer (2 of 3 deelnemers is mogelijk)
Neem contact op voor meer informatie


Business Heart© IN-COMPANY

Van academisch ziekenhuis tot snelgroeiende salesorganisatie: de afgelopen jaren hebben we een scala aan in-company trajecten verzorgd voor allerlei opdrachtgevers. Vanuit een vraag of ambitie en afhankelijk van de mogelijkheden ontwikkelen we een programma op maat. Vanuit openheid, commitment en met het non-duale hart als kompas werken we bijvoorbeeld aan:

– Visie ontwikkeling (individueel en als team of organisatie)
– Team-ontwikkeling, vertrouwen, potentieel
– Actuele thema’s op diverse beleidsgebieden, situaties, beslissingen
– Huisvesting, personeel, kwaliteit
– Samenwerkingen, fusies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie


Ton Peters en Ilusch Korpadi tijdens een Business Heart sessie.

Door wie?

Ton Peters heeft vanuit zijn Praktijk voor Zelfrealisatie al bijna drie decennia ervaring met het inzetten van zijn intuïtief meesterschap voor allerhande vragen en situaties. Hij geeft graag goedpassend gereedschap en heldere verwoording en reflecties. Hij gaf al menig workshop en programma in binnen- en buitenland. Altijd en overal is hij de advocaat van het Hart.

Ilusch Korpádi heeft haar achtergrond in bedrijfskunde en ontwikkelde jarenlang Management Development programma’s op Universiteit Nijenrode. In haar rol van facilitator gaan haar praktische benadering, intuïtie en hartelijkheid moeiteloos samen met haar holistische kijk.


Werkwijze

We maken tijdens de programma’s onder andere gebruik van oefeningen, geleide visualisaties en reflecties. Bedoeld om het hart te laten spreken. Vergis je niet, het hart kan soms confronterend zijn. Verwacht geen soft of zweverig verhaal. Vertrekpunt is jouw inspiratie en die kan je wel of niet verrassen maar is alles behalve vrijblijvend.

Reken op maximale verdieping en helderheid dankzij de kracht van intentie, het helder intuïtief weten van Ton en de krachtige facilitering van Ilusch. Bij sommige programma’s wordt als voorbereiding gevraagd vooraf een thuisopdracht te maken.


Locatie

In de regel vinden onze programma’s plaats in Het Badhuis, een heerlijke locatie met uitzicht op de fruitboomgaarden van Wijk bij Duurstede. Natuurlijk wordt de inwendige mens goed verzorgd. Overnachten? In de nabije omgeving bevinden zich verschillende hotels en b&b’s voor een fijn verblijf.