Geef je over met Tarot of Now aan de Lentekriebels

Wat te kiezen, als je de Tarotbox opent en je aan de slag wilt met het legbord? Om keuzestress te voorkomen mag je allereerst stilstaan bij de reden waarom je de tarotkaarten wilt leggen. Heeft het te maken met een persoonlijke interactie, of om een bepaalde situatie uit te diepen? Wanneer je meer helderheid wilt krijgen over hoe je je verhoudt tot de ander, is de kant van het legbord met ‘relatielegging’ de aangewezen route. Betreft het meer een praktische vraag, bijvoorbeeld over werk, gezondheid of wonen, dan is de ‘drie kaartenlegging’ van het legbord de juiste kant om van start te gaan.

Elke vraag is op voorhand een goede vraag! Elke vraag nodigt uit om anders naar iets of iemand te willen kijken. Daarmee opent zich via de tarot de mogelijkheid om een situatie of gebeuren beter te verwoorden en ontstaat er helderheid in dat wat stagneert, pijn doet, of ongewenst is. Zo kan een nieuwe doorgang worden gevonden, waar je mee verder kunt.

Of je vraag nu is ontstaan tijdens gezellig babbelen met een glaasje wijn of verstild via innerlijke meditatie, elke vraag kan een avontuurlijk pad openen. De tarotlegging geeft mogelijkheden om liefde aan het woord te laten, om je hart erin te krijgen, of om licht op bepaalde situaties te werpen. Het antwoord vanuit de tarot is vaak extra verrassend en verwonderlijk, als je er voor openstaat dat iemand anders in elkaar kan steken of als je iets nog niet helemaal goed weet. Soms speelt een gebeuren zich in een totaal andere context af dan vooraf gedacht. Beweeg daarin mee en je krijgt lucht en ruimte, en vaak kun je er dan direct beter mee omgaan.

Laat de Paastijd je verrassen met een spirituele twist. Open in deze reflectietijd de doos van Tarot of Now en koester jezelf in een aangenaam verpozen met jezelf, of in een gezellig samenzijn met anderen. Daag jezelf uit via vragen, het trekken van kaarten en het lezen van de teksten. Sta jezelf toe dat je via een tarotlegging verrast kunt raken, beweeg er in mee dat het inzicht je kan laten ontspannen en kalme rust kan geven. Maar sluit vooral je blijde lach niet uit, want met een goed gevoel voor humor en een sympathieke knipoog wordt in de tarot alle zwaarte, onmacht en pijn gerelativeerd en herplaatst naar een betere, fijnere en liefdevollere versie.

En mocht je met Pasen iemand gaan bezoeken, kijk dan eerst even op de website www.tarotofnow.nl om een gepassioneerd cadeau te kopen. Tot en met 8 april krijg je 10% korting op de set en betaal je geen verzendkosten. Laat alle lentekriebels maar opkomen en verras de ander met een tarotset vol inspirerende ideeën, nieuwe inzichten en gepassioneerde liefde. Het paasarrangement van het leven kan zo niet meer stuk.