Ik ben er even niet! 

De Almeerse praktijk wordt verplaatst naar zonnigere oorden. Net als vorig jaar staat november in het teken van Zuid-Afrika! De eerste twee weken wordt de plaats van bestemming Johannesburg en aansluitend volgt een week Wilderness aan de oceaan. Het toeval wil, dat mijn gastvrouw veel goede connecties heeft die ook graag op een consult-gesprek willen komen. Dus het eerste gedeelte ben ik ook actief met reflecteren zowel zakelijk als privé, soms bij haar thuis en soms op locatie.

Ik ben dus een bevoorrecht mens en verheug me enorm op het lentegevoel van Zuid-Arika met de prachtige paarsbloeiende Jacaranda-bomen. En wie weet, als ik aan de oceaan vertoef, dat ik mag genieten van een paar glimpen van de walvissen met hun baby’s die in dit jaargetijde soms langs de kust trekken.

De afspraakagenda in Almere maakt hierdoor een extra sprongetje voorwaarts. Was het de laatste periode al vol, dan blijft dat voorlopig nog zeker zo. Vanaf januari 2023 is er weer ruimte voor de eerstvolgende open afspraken. Voel je natuurlijk welkom – de laptop gaat mee naar ZA – via de email boek ik je graag in voor een volgende afspraak. Ik wens je een fijne tijd toe!