Kaart voor Maart: Ridder van Bekers

En daar sta je dan: vol goede voornemens voor deze maand, met een geopend hart en helemaal klaar om het avontuur aan te gaan. Voor alle aankomende Amerikaanse verkiezingsuitslagen en Corona-perikelen krijg je op de kaartafbeelding alvast een harnas aan. Daarmee ben je weerbaar als je het nieuws moet incasseren en de virussen moet weerstaan. Het fijne van tegen een stootje kunnen is dat je niet bij de eerste de beste twijfel of onzekerheid bij de pakken gaat neerzitten. Voorbij negatieve wereldse gebeurtenissen zet je jouw waarheid als leidraad in.

Op de kaartafbeelding is het vizier is geopend, zodat iedereen weet waar het jou om te doen is. Maar ondanks dat jij er zo welgemeend bijstaat, wil dit helaas nog niet zeggen dat jouw oprechte mening en gezonde advies gelijk door iedereen wordt omarmd. Het kan soms zelfs onthutsend aanvoelen, dat je waarheid in liefde niet door de ander of situatie wordt geaccepteerd of verstaan.

Kijk uit, dat je daar niet je positieve eigenbeeld in betrekt! Blijf stoer in je eigen werkpositie staan, ondanks dat je op de snelweg terug moet naar 100 kilometer per uur. Blijf wakker in eigenliefde, ondanks dat het klimaat verandert en de Hollandse winters passé zijn. Weet; er is werkelijk niets mis met jouw essentie! Deel de gouden beker van liefde op de kaart uit! Want wordt dit aanbod door de ander of situatie opgepakt, dan wordt deze maand de werkvloer alsnog productiever, je relaties zinvoller, de familiebanden plotsklaps feestelijker en de liefde amoureuzer.