Kaart voor April: De Gematigdheid

De opgelegde beperktheid van April laat ons wederom onze innerlijke kracht en wijsheid voelen. Het daagt de eigen inspiratie uit om zich te openen, voorbij opgelegde beperkingen en wereldse besognes. Op de kaart worden we als een engel afgebeeld, we komen in verbinding te staan met de oorsprong van het waarachtige zijn. Helaas beweegt de uiterlijke wereld om ons heen niet mee om gelijk openlijk naar buiten toe te treden. Maar deze maand mag dit je niet weerhouden om toch accuraat en zelfbewust in het leven te staan.

Je ontkomt door de journaals en media er niet aan om te voelen wat de Corona-perikelen met jouw huidige situatie doen. Volgens De Gematigdheid ben je prima in staat om voorbij advisering van de RIVM, overheid en maatschappij, ook zelf een gezonde mening er op na te houden. Je bent zeker niet naïef of dom, als je mix toestaat tussen de opgelegde wetgeving en de inspiratie van eigen hart. Juist deze mix maakt van April een uitdagende maand om tot helder bewustzijn te komen. En worden alle noodmaatregelen weer teruggedraaid, dan ben je door de opgefriste autonomie van deze maand niet langer een speelbal van wereldse willekeur.

Het gezegde luidt; ‘April doet wat hij wil’, maar met De Gematigdheid in handen triomferen onze engelenharten en wordt de totale wereld er alsnog een stukje beter op.