Kaart voor de maand Augustus: Eén van Zwaarden

Kom maar op met alle goede inzichten en wijze raad! Eén van Zwaarden biedt dé mogelijkheid om een frisse start of stevige doorstart te maken. Augustus biedt nieuwe perspectieven, iedereen krijgt hiervoor extra credits en medewerking, deze worden onderbouwd met ervaring en expertise uit het verleden. Eén Zwaarden bekroont graag jouw successen en vindt het helemaal niet erg dat het ‘lonely at the top’ is. Het is ook wel lekker om het even helemaal alleen uit te vogelen. Om dat wat voor jou belangrijk en essentieel is goed verwoord te krijgen in jouw taal, zodat wat je te doen staat helder voor ogen komt.

Communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, is het thema in alle Zwaardenkaarten. Eén van Zwaarden doet daar nog een schepje bovenop, door het zwaard vanuit een wolkje Gods tevoorschijn te laten komen. Dit geeft aan communicatie goddelijke inspiratie en belooft wonderen voor de toekomst. Op voorhand krijgen de nieuwe inzichten, kansen en wijsheden een lauwerkrans omgehangen, dus ga er voor!

Het is een solistisch gebeuren in Eén van Zwaarden. Laat de situatie niet te veel van anderen afhangen, wacht niet op een compliment of goedkeuring. Ga spontaan hoger op je hakken staan, neem eigenzinnige beslissingen en doe eens wat spontaner, zonder vervolgens te gaan twijfelen of het idee stuk te denken. Want jezelf omlaag halen, in de schaduw zetten of op de tweede rang plaatsen zul je inmiddels wel kunnen. Nu mag je daar echt aan voorbij gaan. Zet jezelf uitbundig in het zonnetje, plaats jezelf op de voorgrond – het liefst relaxt in een stoel met een heerlijk drankje – en durf jezelf in alle vriendelijkheid te tonen.

De kranten mogen hun berichtgeving ook aanpassen aan datgene wat wél goed gaat en wat nieuw elan geeft. Doen ze dit niet, leg de krant dan meteen terzijde. De journaals mogen ook items maken over liefde, liefdevolle compassie of liefdeseigen wetenswaardigheden. Doen ze dit niet, zet dan de televisie uit, of kies een zender die wel in positiviteit kan doorademen. Je hoort het al, deze maand mag je autonomer in je eigen handel en wandel worden. Wie weet komt geluk dan uit de hemel vallen, wandelt liefde voor je voeten en wordt succes op een dienblaadje aangereikt. Werkelijk, het zou allemaal zomaar kunnen in augustus.

Wanneer je wakker wordt met het besef dat je een prachtig mens bent, een goed bedrijf runt, een fijne collega en een toppertje op eigen vakgebied bent, of anderszins lekker bezig bent, dan krijg je betere mogelijkheden in handen. Door de situatie goed en krachtig in woorden uit te drukken, wordt ook gelijk helder waar het jou werkelijk om te doen is. Dan is afscheid nemen een liefdevolle gebeurtenis. En een nieuwe uitdaging aangaan een prachtkans om vanuit het hart aan de slag te gaan.

De wereld is verstoord door dualiteit. Alle tweestrijd maakt ongemerkt de situatie belastend, zwaar en vermoeiend. Om daaraan voorbij te komen biedt Eén Zwaarden de oplossing: conformeer jezelf niet langer, maar profileer jezelf eerlijk, open en vrij. Dit gaat niet ten koste van anderen of situaties, maar is juist verheffend, ook voor de ander. Door je bereidheid om jezelf in schoonheid, licht, gezondheid, waarheid en geluk grotesker uit te drukken, wordt dat wat liefde graag wil versterkt. De innerlijke stuwende werking van deze krachten opent een verlicht zichtveld voorbij duale tweestrijd.

Nieuwe kansen…. Kun je die, waar je nu staat, al zien? Frisse inzichten om in door te stappen… Kun jij deze nu voor jezelf benoemen? Want het is zo makkelijk om het voor je buurvrouw wél te weten en jezelf even over te slaan. Of om man- of vrouwlief erop te attenderen en vervolgens zelf achter een dikke boom te gaan staan. Pak het zwaard van deze kaart in handen, en ervaar waar jij jezelf beter en krachtiger mag uiten. Een fijne en hele goede communicatieve maand toegewenst!