Kaart voor Juli: Twee van Pentagrammen

Nederland wordt wakker om weer buiten te gaan spelen! Alles wat uiterlijk nog niet op orde is mag opnieuw in handen worden genomen. Het mag in uiterste worden bekeken en in diversiteit onderzocht. Alle actualiteiten mogen worden afgetast om hun juiste waarde te ontdekken en of het nog zeggingskracht heeft. Wanneer het niet bevalt of niet langer werkt mag er zonder rancune afscheid van worden genomen. Heeft het potentie, maakt het blij, gezond en gelukkig, dan mag het op de voorgrond in de spotlight staan.

Op de Tarotkaart worden schepen afgebeeld met volle zeilen op woelige baaien. De huidige wereld zit vol dynamiek en het is nu geen optie om niet aan de actualiteit mee doen. Laat wat er speelt opnieuw door de handen gaan, proef eraan en tast het opnieuw af. Door het in uiterste te onderscheiden en de verschillen te verwoorden, worden er betere beslissingen gemaakt. Op de kaartafbeelding verbindt een lemniscaat twee pentagrammen, dat geeft harmonie op wat in contrasten wordt getoond. Het tolereert niet langer een eenzijdig verhaal. Het is prima in staat om de diversiteit met elkaar te verbinden en eist daarmee verbroedering.

Het heerlijke van de Twee van Pentagrammen is dat niemand door de dagelijkse actualiteit onderuit hoeft te gaan. Niemand hoeft in het wereldspel eerst het onderspit te delven om vervolgens voortgang en genezing te verkrijgen. Deze kaartsituatie heeft het niet nodig om eerst iets van anderen af te nemen om vervolgens rijker te worden. Of het nu de Coronacrisis betreft, de luchtvaart of de hele ganse economie, elke situatie kent een mogelijkheid voor het maken van een bevrijdend huppelpasje. Spontaan wordt dan gelijk duidelijk waar de doorgang is en treed er verbetering, genezing en herstel in.

De wereld als een groot ontdekkingsspel! Zowel voor werk als ook privé. Om live te ervaren wat iedereen vanuit zijn hart als zijn unieke opportunity in mogelijkheden heeft. Op de kaartafbeelding kruist de lemniscaat over het hart, daarmee dwingt het om de uiterlijke wereld van geld, goederen en diensten af te rekenen op wat het hart wenst. Daarmee wordt helder hoe geld eerlijker kan worden verdeeld, waar gezondheid voet aan de grond kan krijgen en wat scholen nog nodig hebben voor een leerprogramma waar kinderen en studenten van deze tijd behoefte aan hebben.

Dan wordt deze kaart een feelgood-kaart. We beleven meer plezier in de alledaagse zaken, meer happiness in de situaties die ons pad kruizen en meer liefde in de ontmoetingen. We mogen vertrouwen dat we meer kunnen dan dat we denken te kunnen. Nu vertrouwen inzetten geeft het hart de kans de wereld van materie, geld en goederen zelfbewust te inspireren en vorm te geven.