Kaart voor Juni: De Wereld

In juni draait de wereld weer op volle toeren. De oproep wordt om soepel aan te sluiten op het verhoogde tempo die De Wereld voor de aardbol heeft ingezet. Zonder een optimistische blik, een geopend hart of levendige dynamiek vervalt al het goede voor juni en blijven interessante kansen onbenut. Wachten totdat betere mogelijkheden van buitenaf worden aangereikt maakt het onnodig passief en voedt de wereldse misère.

De oproep voor nu en de afgelopen maanden blijft om krachtiger op eigen benen te staan, voorbij de naargeestige berichtgeving van media en politiek. Iedereen is individueel aan zet om zijn persoonlijke mogelijkheden te tonen en zijn functie te laten uitbreiden. Wordt dit niet gedaan dan wordt de boot gemist. We zullen niet snel opnieuw deze uitmuntende uitgangspositie krijgen om de organisatie te upgraden, om het bedrijf te vernieuwen en de business allure te geven.

Maar ook het rechtvaardiger omgaan met de natuur, de culturele sector, sport en horeca krijgt in juni opnieuw kans van slagen. Dat we daarvoor sommige opgelegde dictaten moeten doorzien als niet van het liefdevolle hart afkomstig, maakt dat sommige onder ons rebelser in het leven mogen staan. Met deze tarotkaart in handen wordt de extra weerstand die in juni wordt opgeworpen herkend en worden we aangemoedigd om nog nadrukkelijker het hart te uiten. Voorbij de sluwe tegenwerking van het onlicht opent dit de slimme doorbraak van ons bezield menszijn.

De cirkel is rond, alles wordt volmaakt. De Wereld is de slotkaart van het hele Tarotspel en plaatst iedereen dansend als een Shiva in het leven. Je bent ontdaan van alle mogelijke nepzelven. Zonder invloed van het ego wordt een nieuw wereldbeeld in licht en vrede mogelijk. Alles wat niet op het licht is gebaseerd moet vertrekken, dit is inherent aan het feit dat licht altijd wint over duisternis. Voorbij de dualiteit van wereldse gekte opent dit een non-duaal eenheidsgevoel met passie, saamhorigheid, vrede, geluk en liefde. Heerlijk mens, herken de unieke opportunity van deze maand, and go for it.