"Individually, we are one drop. Together, we are an ocean."

- Ryunosuke Satoro

In de loop der jaren heb ik veel fijne en bijzondere mensen ontmoet. Met sommige van hen werk ik nauw samen. Ieder van hen een eigen talent, allemaal een groot hart voor jouw ontwikkeling. Met alle liefde stel ik dan ook mijn netwerk aan je voor – lichtwerkers, stuk voor stuk.

Ilusch Korpádi

Een psycholoog pur sang, zonder de wereldse diploma’s op dit vlak. Een gouden rots in de branding. Ilusch studeerde bedrijfskunde op Nijenrode en ontwikkelde op dezelfde universiteit jarenlang Management Development programma’s. Ze verstaat de kunst om iedereen goed te verstaan in zijn of haar unieke expertise. Een coachingstalent waarop je kunt bouwen en ook even mag leunen tijdens de cursus- en verdiepingsdagen. Haar praktische benadering en analytisch vermogen gaan moeiteloos samen met haar holistische kijk.

Elvire Kok

Een waardevolle vriendin die inmiddels 18 jaar op Terschelling werkt en resideert. Ze is gespecialiseerd in Reiki en daarnaast ook in andere aspecten van healing en reading. Een spirituele duizendpoot dus. Ze heeft een passie voor Bachbloesem- en aromatherapie en weet dit alles liefdevol te combineren, wanneer je uitgebreid voor een sessie op haar behandeltafel ligt. Haar praktijk is in hartje Hoorn gesitueerd, een echte aanrader voor als je op vakantie op Terschelling bent.

Michiel Eising

De gouden combinatie van kinesiologie, haptonomie, werk- en levenservaring maakt van Michiel Eising de juiste man voor jouw probleemsituatie. Vanuit een sterk intuïtief vermogen geeft hij heldere inzichten over je werk, gezondheid, sport of relatie. Michiel gaat samen met jou op zoek naar wat je nodig hebt om verder te kunnen komen om meer groei, meer balans en gezondheid te ervaren. Na een intake word je uitgenodigd op zijn behandeltafel.

Els Thissen

Een creatieve duizendpoot die ieders hart weet te raken met haar treffende uitspraken, opstellingen en kunstwerken. Ze heeft een diep empathisch vermogen waardoor je je werkelijk gehoord en gezien kunt voelen. Ze geeft op originele wijze antwoord die de dualiteit van de vraag overstijgt. Een Wonder tussen de Wonderen.

Georgia Grezel

Een duizendpoot op het gebied van communicatie, creatie en coaching. Ze heeft haar sporen verdiend in de uitgeverijwereld en alles wat met marketing, verbinding en spiritualiteit te maken heeft. Georgia inspireert projecten en reist hiervoor over de hele aardbol. Ze heeft wereldwijde connecties en een bijzondere voorliefde voor Native Americans.

Daphne Eken

Met meer dan 15 jaar ervaring begeleidt Daphne leidinggevenden, specialisten, ondernemers en jongeren om zichzelf te ontvouwen en van binnenuit maximaal het eigen podium te pakken. Dit doet ze met een warm hart en met de passie om alle mogelijkheden ook echt goed benut te krijgen. Ze werkt zowel individueel alsook in teamverband.

Evelien Geerdink

Je hebt in de wereld yogadocenten en yoga-coaches, Evelien overstijgt beiden en weet haar hart koersbepalend te laten zijn. Daarmee reflecteert zij op onnavolgbare wijze en weet zij steeds opnieuw een originele verhelderende twist te geven. Daarmee wordt het voor iedereen inzichtelijker, goed toepasbaar en fundamenteel.

Mieke Vullink

Een lichtwerker met bevlogenheid. Ze heeft een drive om mensen te bemoedigen in allerlei situaties die voor hen niet gelijk meewerken of meezitten. Ze heeft het talent om goed passende woorden en beelden te geven aan wat door haar heen gaat.  Ze zet daarmee een stukje hemel op aarde neer.

Jimmy Jansen

Ademcoach Jimmy Jansen opent met zijn ademsessies een nieuwe dimensie. Hij is de aangewezen persoon voor iedereen die iets wil veranderen. Of dit nu komt door chronische klachten, trauma’s, diepgewortelde overtuigingen, liefdesverdriet, stress of de behoefte aan een beetje lucht, rust en ontspanning. Adem is een pure verlichter. Adem brengt je uit je hoofd, in je lichaam en in contact met waar het echt om gaat. Gun jezelf een golden ticket en boek snel een sessie bij Jimmy Jansen.

Mieke Peters

Mijn zus Mieke is een warme persoonlijkheid die jou kan ondersteunen in je veranderingstrajecten. Ze geeft inzicht in wat je fysieke lichaam te vertellen heeft en opent doorgang waar je meent vastgelopen te zijn. Ze heeft alle ruimte en liefde om uitgebreid bij jouw werk-, studie- en levensvragen stil te staan.