Praktijk

Al meer dan vijfentwintig jaar biedt Ton Peters persoonlijke sessies in zijn Praktijk voor Zelfrealisatie. Tijdens een consult reflecteert Ton op jouw vragen en worstelingen met hulp van zijn intuïtief meesterschap. Je kunt rekenen op meer helderheid en meer inzicht in jouw situatie. Of het nu gaat om je relatie, je gezondheid, je werk of persoonlijke groei: een gesprek met Ton geeft je diepgang en werkelijke doorgang. Ontspanning, een heldere visie voor de langere termijn, innerlijke vrede, een versterkt vertrouwen – je krijgt altijd wat jij op dat moment nodig hebt.

Hoe maak ik een afspraak?
Stuur een mail, dan kiezen we samen een mooi moment. Je kunt kiezen uit een afspraak van een uur, anderhalf uur of twee uur. Vaak wordt de optimale duur van een consult vanzelf duidelijk in het moment. Wil je graag samen met iemand komen? Dat is vaak een goed idee, maar het vraagt van mij meer energie. Daarom hanteer ik een iets hoger tarief voor een duo-sessie.

Kosten 1 persoon
Consult 1 uur     € 120,-
Consult 1,5 uur  € 150,-
Consult 2 uur     € 180,-

Kosten duo-sessie
Consult 1 uur     € 135,-
Consult 1,5 uur  € 165,-
Consult 2 uur     € 195,-

Mijn tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt ter plekke contant betalen of met je online bankieren app. Ik kan je ook een factuur meegeven zodat je deze later kunt voldoen.

Afspraak afzeggen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je een afspraak moet afzeggen. Het is dan goed te weten dat je kosteloos kunt annuleren tot 2 werkdagen voor de afspraak. Hierna bereken ik €60, ongeacht de reden voor annulering.

Mail voor een afspraak