Een extra lekkere vakantie met de tarot als vakantiegids

Alles al ingepakt voor het vertrek? Kom dan maar op met die heerlijke vakantieweek, de vliegreis naar een ver land, de zeilboot van vrienden, de toerfiets, luxe camper of wandelrugzak! We gaan op reis en wat nemen we ook mee…?? Juist ja, vergeet de tarotset niet! Ga niet zonder de goddelijke Tarot of Now de deur uit. Dit voorkomt verdwalen, slecht weer en lusteloosheid. Het inspireert per direct betere wegen, originele oplossingen en verrassende in- en uitzichten.

Ben je toch door het zomerse zonnetje te rood gekleurd? Dan mag je de tarotkaarten schudden en een kaartje trekken, terwijl je je afvraagt: “Wat maakt mijn leven zo verhit dat ik er rood van kleur?” Of wanneer je op reis totaal de weg kwijt bent en toch zeker weet dat je de navigatie goed hebt ingesteld, schud de kaarten en vraag: “Wat wordt van mij verwacht om alsnog op mijn bestemming aan te komen?” Of wanneer de kinderen op de achterbank in de auto blijven jengelen, vraag je af: “Wat kan ik doen om hiervan af te komen?” Of wanneer je op een paradijselijke plek vertoeft en je je toch diep ongelukkig voelt: “Wat mag ik zien, ervaren of voelen, zodat mijn enthousiasme en blijdschap worden hersteld?”

Worstel je door ruimteproblemen in koffer, auto of boot om de hele tarotdoos mee te nemen? Wees dan creatief en stop de hele stapel tarotkaarten in een schoon washandje en het boek tussen je T-shirts. Laat de grote doos met het spelbord thuis achter, fotografeer eventueel het spelbord, zodat je nooit zonder inspirerende vragen komt te zitten.

En word je door eigenzinnige muggen gestoken en jeukt het enorm, vraag jezelf dan af: “Wat mag ik me bewust worden, zodat al mijn irritatie verdwijnt?” En voel je je ondanks de verstilde vakantiebestemming toch rusteloos, vraag dan: “Wat mag ik toelaten om meer kalmte, vrede en ontspanning te ervaren?” Trek een willekeurige kaart en lees in het boek de bijbehoorde tekst. Bespreek eventueel het antwoord met je medereiziger(s) met daarbij de uitnodiging om ook een tarotkaart te trekken.

En wie weet wordt iedereen tijdens het avondeten enthousiast om voor elkaar een vraag te verzinnen. Daarop kan een kaartje worden getrokken en wordt de tekst, of een deel daarvan, uit het boek (voor)gelezen! En wie weet wat je dan over die ander nog te weten komt waar je eigenlijk geen idee van had, of zie je een stil vermoeden bevestigd!

En grijp snel naar de tarotkaarten als je tijdens de vakantie de “liefde van je leven” tegen het lijf loopt, of als je extra zomerkriebels wilt voelen, of je partner een upgrade in aantrekkelijkheid wilt geven. Allemaal situaties die met nieuwe bewoordingen het leven meer élan geven, je meer doet glimlachen en meer rust, genieten en hartelijkheid geeft.

Ben je zelf helaas nog geen gelukkige bezitter van een eigen Tarot of Now kaartenset met boek, spelbord en in een luxe doos verpakt? Twijfel dan niet en sla je slag op www.tarotofnow.com. Vandaag besteld (over)morgen in huis! En dan kun je welgemoed en veilig vertrekken. Laat nu de zomer maar beginnen!