Tarot

In mijn werk gebruik ik regelmatig tarot om mijn cliënten op een speelse manier dieper tot de essentie te laten komen. De tarot biedt met al zijn wijsheid, symboliek en nuances ondersteuning en bemoediging. Wil je meer weten over hoe je zelf tarot kunt toepassen in je dagelijkse leven? Ik geef regelmatig tarot workshops, je vindt de data in de agenda. Ook heb ik drie boeken geschreven over het onderwerp.

Tarot of Now

Oude wijsheid voor een nieuwe realiteit. Tarot of Now biedt een unieke combinatie van 80 inclusieve kaartafbeeldingen, verhelderende non-duale teksten, meditatieve oefeningen, affirmaties, chakra inzicht, een handig legbord en Bach-bloesem advies. Tarot of Now is een eigentijdse en praktische uitvoering van de eeuwenoude tarot.

Bestel Tarot of Now hier. De set is ook verkrijgbaar bij mij in de praktijk.

Tarot of Now – online training

Deze online Tarot of Now training leert je alles om tarot als hulpmiddel te gebruiken voor inzicht, bemoediging en inspiratie in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tarot of Now biedt ook affirmaties, Bach-bloesem adviezen en chakra inzichten per kaart met bijbehorende meditatie en kriya oefeningen. De training is geschikt voor beginners en gevorderden en te volgen via Kundalini Yoga Club.

De training bestaat uit 11 lessen + een bonus.

Creatief Inzicht door Tarot

Een vernieuwde kijk op de aloude Tarot. Dit boek bevat heldere teksten per kaart die de eigentijdse non-duale hartelijkheid promoten. Het spoort je aan om verder te gaan op het spirituele pad voorbij het ‘ego’. Het loodst je naar een positieve levenshouding, zodat je het Wonder opnieuw kunt ervaren. Het boek bevat prachtige afbeeldingen in kleur van het kaartdeck Tarot in de Herstelde Orde ontworpen door Onno en Rob Docters van Leeuwen. Maar ook andere gangbare Tarotkaartversies sluiten speels aan op de teksten van dit krachtige boek.

ISBN 9789020203929 / Ank-Hermes, 2010 / 176 pagina's

Tarot, Liefdevolle Zelfrealisatie

Een verfrissend zelfwerkboek met tarotkaarten waarmee je werkelijk zicht en grip krijgt op je eigen processen en die van anderen. Door het willekeurig trekken van een kaart uit de set van 81 en de bijhorende tekst in het boek te lezen opent zich een nieuwe dimensie. Tarot, liefdevolle zelfrealisatie is een vernieuwende benadering van de aloude tarot, bestemd voor iedereen in de 21e eeuw. In de tekst wordt spiritualiteit op een speelse en ondogmatische wijze gekoppeld aan de diepgang van alledag.

ISBN 9789077247259 / Akasha, 2005 / 243 pagina's