Tarotkaart van de maand februari: Tien van Bekers

Wandel samen met geliefden onder de regenboog door! Tien Bekers is een ‘feel good’ kaart die je wakker schudt: de liefdevolle doorgang is daar! Schroom niet om voluit van familiaire en vriendschappelijke banden te genieten. Met Tien Bekers voor deze maand februari smelt de sneeuw onder de zon en maakt oude kou plaats voor warmte en intimiteit. Waar het in liefde ogenschijnlijk nog stagneert, wordt de oproep aan ons om een nieuwe kijk toe te staan. Open een blikveld dat voorbij negativiteit en angst, ook waarde en positiviteit herkent.

Soms lopen we onszelf voor de voeten, waardoor geluk niet voelbaar is. Menigmaal wandelen we nog gehypnotiseerd door de wereld en ongemerkt worden we daar drammerig en liefdeloos van. Maar als we op ons hartchakra tikken, geven we onszelf te kennen dat we vandaaruit in liefde verder willen. Dan zal ieder huidig vertrekpunt ten opzichte van ons oude doen en laten verlichting, verbetering en genezing brengen. Tien Bekers wil ons graag dit hartverwarmende duwtje in de rug geven, ook al is de situatie nog onbekend of onbemind.

Op de tarotkaart verschijnt aan de horizon een schitterende regenboog. Het uitmuntende schoolcijfer 10 wordt met deze kaart bereikt en we mogen in februari van tien goed gevulde bekers vol liefde genieten. Het is uitkijken, dat we ons niet beperken in wat ons werkelijk gelukkig maakt. Soms zijn we te calvinistisch en matigen we juist datgene, wat liefde ons graag ziet waarmaken. Het kan zijn dat we nog moeite hebben om voorbij eigen ongeloof of onkunde te komen. Laat je door je beperkte gedachten niet op de kop zitten en zet volledig vertrouwen in.

Tien Bekers toont familiair geluk. In het oprecht met elkaar omgaan ontstaan genieten, vrede en harmonie. Ondanks wereldse perikelen, ziekte of tegenslagen lift deze kaart iedere situatie. Wel worden we eraan herinnerd dat nu vertrouwen hebben een gouden tip is om voorbij oude argwaan, onwil en onvermogens te komen. We zijn in essentie al goddelijk, vaak veel goddelijker dan we zelf inzien. Dat is de kernboodschap van veel tarotkaarten.

Weg met angst! Weg met onvrede! Laten we onszelf oproepen tot een betere versie, de versie die al bekend is in ons eigen hart. Ga dansen wanneer je te lang onderuit hebt gezeten, ga de natuur in of op vakantie als je vastzit in de dagelijkse sleur, ga nieuwe ontmoetingen aan als je steeds in hetzelfde kringetje verkeert. We zijn al prachtig, energiek en heerlijk gezelschap om mee op stap te gaan. Geef jezelf de wind in de zeilen en sta toe wat die wind eventueel doet aanwakkeren. Geloof juist nu in jezelf, pak het in liefde aan, doe het, verwezenlijk het!

Tien Bekers is een feestelijke harmoniërende liefdeskaart. Prima van toepassing op jouw huidige situatie. Dat je daar soms door een andere bril voor moet kijken, mag je er niet van weerhouden om dit te doen. Dat je negatieve beïnvloeding vanuit de omgeving, televisie of sociale media moet matigen, mag je er toe aanzetten om er wijs en gedisciplineerd mee om te gaan. En ben je toch ongemerkt negatief of bozig gaan rondlopen, tik dan spontaan nog eens met je vingertoppen op je hartchakra. Adem diep in en adem uit en ervaar opnieuw de wereld om je heen…

Maak in februari van de gelegenheid gebruik om voor het persoonlijke liefdesalbum nieuwe foto’s te maken. Herken schoonheid en maak er een kiekje van. Sta een glimlach toe als iets liefdevols passeert en wees bereid om hier een mooie herinnering van te maken. Als we vaker bewust open gaan staan voor prachtige momenten die onze dag kleuren, zal het ego dat alles naargeestig vindt en niet de moeite waard, verdwijnen.

Tien Bekers inspireert graag om in februari liefde vaker te ontmoeten. Vertel me aan het einde van de maand wat Tien Bekers jou liefdevol heeft laten waarmaken. Succes met dit geniet- en beleefavontuur!! Ik wens je een rijke maand toe!

Ps: Wil je meer contact maken met je innerlijke geluksgevoel? Deze eenvoudige oefening helpt je daarbij!