Ton’s Favorieten: Christina!

Een echte aanrader uit de grote spirituele boekenkast voor dit moment is het boek Christina. Want deze 15-jarige dame uit Zwitserland klopt het kussen van stoffig denken op en geeft lucht aan een nieuwe vredevolle realiteit. Christina von Dreien reikt vanuit haar veelvuldige dimensies juiste woorden en begrijpelijke voorbeelden aan. Het ordent wat via onze hooggevoeligheid nog niet de juiste plek in denken en voelen heeft. Het ontspant, omdat er nog zoveel nieuwe verfrissende mogelijkheden zijn.

Het verhaal van Christina, deel 1: tweeling als licht geboren neemt je speels aan de hand, zodat je in no-time veel inzichten krijgt aangereikt waartoe onze aardbol dient en hoe om te gaan met hedendaagse mee- en tegenvallers. Wat verrassend goed verwoord is, is om de wereldse dualiteit uit te drukken in licht en onlicht. Het begrip ‘onlicht’ staat enorm veel liefde toe voor alles wat in hebzucht, machtswellust en ziekte verkeert. Het boek inspireert om niet langer te verdwalen door wat in het leven nog in ‘onlicht’ verkeert. Het geeft een kickstart om het hart in alles, op praktische wijze, in te zetten en motiveert om angst te doorzien als van een lagere trilling.

En wat is de huidige leefwijze van Christina veelbelovend voor onze toekomst. Het kondigt aan dat er zoveel kinderen geboren na 2000 op deze aarde rondwandelen die vanuit een hogere frequentie van licht en liefde, de volumeknop van waarheid en vrede verder kunnen opendraaien. Het bevordert een natuurlijk herstel en doorbreekt de massahypnose opgelegd door politiek, media en maatschappij. Heerlijk om als 60-jarige te worden verrast door de wonderenwereld van deze 15-jarige. Ik verheug me nu al, met een knipoog, wat mijn 2-jarige kleinzoon voor mij vanuit zijn frequentie in petto heeft.

 

Bekijk hier een interview met Christina (in het Duits)