Ton’s Favorieten: Attitudinal Healing en een Cursus in Wonderen

‘Meer leven met minder moeite’, zo klinkt de subtitel van het nieuwe boek van Els Thissen. Wie ooit het genoegen heeft gehad om Els persoonlijk te ontmoeten als spreker, cursusleider of coach zal tijdens het lezen extra genieten. Want het is net of je haar stem live hoort tussen de regels door. Met haar accurate woordkeuze en prachtige voorbeelden hoor je het haar zeggen. Zelfs haar ontwapenende lach ontbreekt niet en galmt in je innerlijke oren plezierig na.

Citaat uit het boek: “Wil je geluk of gelijk? Als je geluk wilt, kost je dat altijd je gelijk. Op alle gebied en over alles. Geluk en gelijk gaan niet samen. Gelijk gaat over illusies en die zijn altijd onwaar, hoe echt ze soms ook lijken. Een illusie is een gedachte, een fantasie, die niet met de werkelijke waarheid overeenkomt.”

Als junk van het boek Een Cursus in Wonderen inspireert Els mij opnieuw door haar specifieke voorbeelden en ontwapende vragen. Het is een echte ‘wake up call’ voor als je spiritueel wat ingedut bent. De schrijfstijl en woordkeuze zijn zeer toegankelijk en het ontbreekt voor de spirituele liefhebbers niet aan diepgang en frisse inzichten. Vers van de pers, dus maak alvast plaats in je boekenkast!

Je bestelt het boek hier via de website van Els

Attitudinal Healing en een Cursus in Wonderen, €22,50
Uitgeverij Ankh Hermes (ISBN 9789020218954)

> Meer weten over Attitudinal Healing? Op deze pagina op Els’ website vind je meer informatie.
> Meer weten over Een Cursus in Wonderen? Kijk dan eens hier