Ton’s Favorieten: De Verboden Vrouw Spreekt

Wat heerlijk dat juist nu, terwijl ik herstellende ben van een val, dit boek mijn pad kruist. Echt fijn, want dit boek geeft de juiste woorden aan het verschil tussen een gezonde ‘ik’ en ‘wij’ versus een beschadigde versie van die ‘ik’ en ‘wij’. De teksten verwoorden helder waarin je jouw kracht kunt herontdekken. Dit maakt ‘De verboden vrouw spreekt’ enorm de moeite van het lezen en bestuderen waard. Misschien voor mij hier en daar een tikkeltje te veel persoonlijke noten van de auteur, maar die heb ik elegant overgeslagen om me niet te laten afleiden van de inspirerende inhoud en waardevolle handreikingen.

Samenvatting: in ‘De verboden vrouw spreekt’ channelt Pamela Kribbe de verhalen van een verboden vrouw uit het verleden: Maria Magdalena. Volgens eeuwenoude traditie was zij een wilde vrouw, die door Jezus bevrijd moest worden van haar zonden. In de channelings komt Maria Magdalena over als een krachtige en tegelijkertijd liefdevolle vrouw; soms direct en confronterend, soms mild en vol begrip voor onze menselijke emoties.

‘De verboden vrouw spreekt’ bevat vijftien boodschappen over allerlei belangrijke onderwerpen, zoals mannelijke en vrouwelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. De teksten stralen een energie van liefde en bemoediging uit en zijn daarnaast informatief en adviserend. Ze hebben als doel je dichter bij jezelf te brengen, zodat je contact kunt maken met je eigen waarheid en wijsheid. Laat de boodschappen van Maria Magdalena jouw leven naar een hoger niveau tillen.

Je bestelt het boek bij je favoriete boekhandel, bol.com of via de website van Pamela Kribbe.