Tijdens de verbouwing gaat de verkoop door!

De praktijk is open en blijft geopend. Er is immers werk aan de winkel! Natuurlijk, de wereld verkeert door de Corona-perikelen in onweer, maar dit wil nog niet zeggen dat de donkere wolken de dienst uitmaken. In mijn praktijk blijft de deur geopend met respect voor afstand houden. In de gesprekken wordt de zon achter de wolken tevoorschijn gehaald. Daarvoor dient als voorbereiding mijn ochtendmeditatie, zodat ik spontaan en zonder inkleur vooraf, de juiste toon voor de dag weet te vinden.

Ik ben niet naïef over het Corona-virus en ook niet over andere tegenwerkingen vanuit de dagelijkse wereld. Maar weet intussen wel dat op deze planeet angst het graag voor het zeggen wil hebben en dat ik met de werkwijze van Praktijk Zelfrealisatie, me daar niet aan conformeer. En de cliënten of deelnemers, die ondanks de wereldse hectiek komen, denken daar bewust of onbewust ook zo over, ze gaan akkoord om ook eigen hart en ziel uit te laten spreken. Daarmee krijg je trefzekere antwoorden op wezenlijke vraagstukken, bijvoorbeeld hoe de business kan overleven en constructief blijft draaien, hoe om te gaan met personeel, hoe tactvol in te spelen om zinvol te werken en om überhaupt ook gezond te blijven.

Het bijzondere van het kunnen reflecteren in het moment is dat voor iedereen die openhartig durft te vragen, enerverende oplossingen klaarstaan. Was je uitgeblust dan ervaar je nieuwe levenslust en waar geen doorgang werd gezien mag zingeving de deur openen. Het kan je verwonderen dat je juist gezond overleeft wanneer je liefde actief inzet. Niet als een zweverige hocuspocus tool, maar als een solide stuk gereedschap die praktisch inzetbaar is. Laat je verrassen door de verkwikkende eyecatchers van een goed gesprek in Almere of in Wijk bij Duurstede en doe er in de dagelijkse praktijk je voordeel mee.