You Are So Beautiful!

Heerlijk mens, wat ben je prachtig! Want altijd als ik langer doorkijk en voorbijga aan puur het lichamelijk uiterlijke, ontdek ik in iedereen sprankeltjes ongekende levenskracht en licht. Echter zolang we in deze duale wereld nog in fysieke lichamen rondwandelen is deze levendige sprankeling niet altijd voor iedereen zichtbaar. De oproep wordt dan om te gaan vertrouwen!

Het vertrouwen wordt versterkt door gewoon het woord vertrouwen opnieuw in herinnering te brengen en in je om te laten gaan. Dit kan vanuit ons beperkt eigenzinnig denken in eerste instantie voelen als overbodig, onnodig of onveilig. Maar met een beetje goodwill leer je met vertrouwen om jezelf wat ruimer te zien en grootser te voelen. Wordt wat bekneld is al wat lichter, wat zwaar voelt wat opener en wat rusteloos in je omgaat wat wijzer. Daarmee herstelt ook het oorspronkelijke veiligheidsgevoel, wat op zijn beurt weer toegang verschaf voor nieuwe levensinvulling en functie.

Door in anderen te oefen hoe prachtig en mooi die ander is, herstelt binnen onszelf een waarheid die met veroordelen en negativiteit onbereikbaar blijft. Door in de basis een positievere levenshouding te installeren, zonder dat er eigenlijk aanleiding toe is, laat het oude oogkleppen vallen. Voorbij een lichte weerstand van onlicht en ego’s nukkigheden, gaat eigenliefde krachtiger stromen en voelt ware liefde intenser. Spiritueel is alles en iedereen in essentie met elkaar verbonden, zelfs gelijk aan elkaar. Uiteindelijk resoneert alles en iedereen in zijn oorspronkelijke staat van Zijn in dezelfde liefdevolle lichttrilling. Blijkt iedereen in zijn kern al verlicht te zijn en compleet bevrijdt van allerlei onmogelijkheden, beperkingen, liefdeloosheid en angsten. We zijn vanuit onze oorsprong al compleet en heel en één. We hoeven ons dit alleen maar ten volle te herinneren om het weer te kunnen toestaan.

Dus laten met zijn allen wat vaker gaan huppelen in plaats van wandelen, of laten we eerst gaan wandelen in plaats van gedachteloos nietsdoen, of laten we eerst gedachteloos nietsdoen in plaats van als een gek rond te hollen. We mogen in allerlei situaties eerst dichter bij ons ware zelf uitkomen door van iedere movement meer te genieten. Niet eerst te gaan vergelijken met een ander, of met een eigen verleden of situatie, maar gewoon ongedwongen open gaan staan voor het wonder wat je Zelf bent, want You Are So Beautiful!

Nu zijn er mensen die hierin gratis een upgrade krijgen en ik ben vandaag een van die gelukkigen! Ik mocht afgelopen week voor de tweede maal opa worden van een prachtige kleinzoon Ole! Hebben we zomaar opnieuw een ‘gebroeders Peters’ in de familie, pril en vol liefde. Ik ben compleet ontwapend door tederheid, compleet opgetild door geluk en compleet omwikkeld met warme intimiteit. You are so beautiful…